Centrumkyrkan.

onsdag 18 januari 2017

Uno Svenningsson och Michael Jeff Johnson

I söndags var det välgörenhetskonsert i Folkets Hus i Boxholm. På scenen stod Michael Jeff Johnson och Uno Svenningsson med trio. Bakom konserten var Centrumkyrkan, Svenska kyrkan, Folkets Hus, Erikshjälpen och flera lokala företag. Konsertens kostnader hade företagen betalat innan så alla biljettintäkter gick oavkortat till Erikshjälpens arbete för syrier på flykt.

Först ut på scenen var Michael Jeff Johnson. Michael är kanske inte känd för den breda massan och förvånade därför många i publiken med sina fina sånger och fantastiska pianospel. Hans sångtexter och mellansnack berörde på flera plan.

Uno Svenningsson kom sedan in på scenen och tillsammans med Michael framförde de två sånger.

Efter denna första del var det paus med fika och möjlighet att få mer information om Erikshjälpen och de sponsorer som fanns på plats.

Efter pausen fortsatte konserten med Uno Svenningsson med trio. Trion var förstärkt med Michael Jeff Johnson på piano. Uno blandade nya och gamla låtar under kvällen. Till glädje för många spelade han även några Freda-hits. I extranumret kallades en lokal barnkör upp på scenen. Tillsammans med Uno och bandet framförde de "Under ytan" och "Vågorna" till publikens uppskattning.
Stäng spelaren