Centrumkyrkan.

fredag 21 augusti 2015

Musik i Centrumkyrkan

Under hösten kommer vi anordna musikcaféer i Centrumkyrkan. Det blir precis som det låter, dvs musik och café. Du är välkommen, oavsett om du aldrig varit i Centrumkyrkan tidigare eller om du är en van besökare.

Den 12 september besöker Cilla Hector  Centrumkyrkan. Cilla har en lång karriär som sångerska. Har du inte hört henne så finns möjligheten den 12 september.


17 oktober kommer Arons söner. Det är en grupp med medlemmar från Östergötland. De spelar inte ofta, så detta blir en högtidsstund som du inte får missa!

Den 14 november får vi besök av Michael Johnson. Michael bor i Göteborg och har gett ut många skivor under åren. Hans låt "Nu går vi ut i sommaren" har spelats flitigt i P4 under sommaren. Nu har du chansen att höra den live!

 
I januari 2016 kommer Frank Ådahl till Boxholm. Frank är mest känd för att han vunnit Melodifestivalen tillsammans med gruppen Edin-Ådahl. Han har även tävlat som soloartist i Melodifestivalen med låten "Tårar från himlen". Frank har även gjort rösten till Simba i filmen Lejonkungen.

Stäng spelaren